Marxa Cavall

La Marxa a Cavall pel Terme de la Fira del Cavall de Vilanova d’Alcolea, té lloc durant el matí del diumenge. El horari oficial d’aquesta activitat és:
A les 09:00h, inici de la marxa. El lloc de sortida serà en la Plaça d’Avall (en el recinte de la Fira)
A les 10:30h, esmorzar. En el paratge de la Font de Calaf.
L’itinerari estarà degudament senyalitzat.
Arribada estimada serà a partir de les 13:30h
Dinar, a partir de les 15:00h.
A continuació, és sol realitzar l’acte de lliurament de reconeixement al cavalliste més Jove i al més Major, d’entre tots els participants en la Marxa.

DSC00576

La Inscripció dóna dret a, Esmorzar per als cavallistes, Dinar per als cavallistes, Dutxes per als cavalls, palla i altres serveis, dintre de les limitacions de l’organització. Així com un article commemoratiu de la Marxa a Cavall.

Normes per als participants
El cavall ha d’estar en perfecte estat de salut.
L’equip del cavall és a gust del genet.

Inscripció
Cal ingressar la quantitat de 15 € per participant al compte bancari ES04 3191 0564 25 5412995325 (Bantierra). Indicant clàrament el concepte: “Marxa Fira del Cavall” i el nom del participant inscrit.
Una vegada omplida la butlleta, cal enviar-la juntament al justificant de l’ingrés al Fax: 964707152 o be al correu electrònic info@vilanovadalcolea.es. La Data límit d’inscripció serà el dimecres 17 de juny.

BUTLLETAinscripció VII Marxa cavall

Notes
Els participants que vinguen amb acompanyant i aquest desitge assistir sols al dinar, hauran de satisfer simplement 10 €, (quedant fora l’opció de l’esmorzar.)
L’Organització es reserva el dret de modificar l’itinerari o la distància en cas de força major. Així mateix pot ser suspesa la marxa per mal temps o causa justificada, fet que faria retornar els diners ingressats en concepte d’inscripció, als participants.
L’Organització no es fa responsable dels danys que puguen patir tant els animals com els genets o tercers que no respecten la senyalització.
El participant, pel fet d’haver-se inscrit, renuncia a tots els drets i pretensions contra l’Organització i col·laboradors, derivats dels danys que es puguen haver ocasionat en els seus cavalls o en ells.

MAPA DE LA VII MARXA A CAVALL (GPS)

Enllaç a la informació del recorregut:

wikiloc

Mapa del recorregut:

mapa VII volta a cavall

Track del recorregut per al mòbil: (amb la APP de Wikiloc)

-Indentificador de la ruta (Wikiloc ID) = 9935892

 

 

2 pensaments sobre “Marxa Cavall

  1. Retroenllaç: Obert el termini per inscriure’s en la VI Marxa de Cavall | Fira del Cavall de Vilanova d'Alcolea

  2. Retroenllaç: Obert el termini per a les inscripcions a la VII Marxa a Cavall pel Terme | Fira del Cavall de Vilanova d'Alcolea

Deixa un comentari